View Single Post
Staro 02.01.2009., 09:29   #275
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor daki Pregled postova
Sasvim sigurno nije isto biti na baušteli ili u roku sat il dva sredit komp. Shvaćam da zašto je ljudima preskupo, zato jer izgleda jednostavno. Ali u ovom poslu jedino što se prodaje je ZNANJE. Ako to drugi ne cijene, jednostavno ne želim imati posla s takvima. U kućne posjete neidem, ako netko treba reinstalaciju windowsa jednostavno kažem da donese komp. Kantu nije problem donijeti, a i sad većina ima laptope stvar još jednostavnija. Kod instalacije windowsa još ubacim neki software(office, nero, kodeki...) i to naplatim 150kn. A i u zadnje vrijeme nakon reinstalacije napravim image particije windowsa, napravim particiju od gigu il dva i na nju spremim image i sakrijem particiju, tak da se ubuduće ne mučim previše. U kućne posjete ne dolazim jer jednostavno ne želim imati posla s budalama koji pročitaju nešto u bugu pa misle da znaju sve, a i ne volim da netko nadzire moj rad. Doma dolazim samo rodbini i to samo ako treba nešto namjestit a za instalaciju win komp nosim doma, naravno to ne naplačujem iako uvijek nagrade dobru volju.
Kao da sam ja pisao
Samo sto ja vindoze i popratni softver ne radim bez 200kn, a i to razmisljam da podignem. U firmi u kojoj radim, isti posao naplate 600kn, i nikad se nitko nije zalio
WraGG je offline   Reply With Quote