View Single Post
Staro 02.01.2009., 03:41   #273
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor daki Pregled postova
Sasvim sigurno nije isto biti na baušteli ili u roku sat il dva sredit komp. Shvaćam da zašto je ljudima preskupo, zato jer izgleda jednostavno. Ali u ovom poslu jedino što se prodaje je ZNANJE. Ako to drugi ne cijene, jednostavno ne želim imati posla s takvima. U kućne posjete neidem, ako netko treba reinstalaciju windowsa jednostavno kažem da donese komp. Kantu nije problem donijeti, a i sad većina ima laptope stvar još jednostavnija. Kod instalacije windowsa još ubacim neki software(office, nero, kodeki...) i to naplatim 150kn. A i u zadnje vrijeme nakon reinstalacije napravim image particije windowsa, napravim particiju od gigu il dva i na nju spremim image i sakrijem particiju, tak da se ubuduće ne mučim previše. U kućne posjete ne dolazim jer jednostavno ne želim imati posla s budalama koji pročitaju nešto u bugu pa misle da znaju sve, a i ne volim da netko nadzire moj rad. Doma dolazim samo rodbini i to samo ako treba nešto namjestit a za instalaciju win komp nosim doma, naravno to ne naplačujem iako uvijek nagrade dobru volju.
Slažem se potpuno. Ja osobno izađem u susret ako procjenim da je osoba korektna (a imam jebeno dobre procjene) i napravim posao kod osobe. Međutim draže mi je kod sebe raditi, jer imam neograničen pristup NET te veliku kolekciju drivera, te samo sebi olakšam.
Baja 001 je offline   Reply With Quote