01.01.2009., 23:51
|
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Autor McG
Ja ti lepo velim da GTX 260 troši kakvih 130W, a ne 400W, dok naclockana do bola i ko zna kaj sve GTX 260 troši ispod 200W, tj. ~180W. Ako meni ne vjeruješ, pričekaj da ti neko drugi potvrdi. To kaj se GTX 260 neće pokrenuti, tj. ne radi kak spada na 350W napajanju nije nikakav dokaz stvarne potrošnje, već dokaz da napajanje ima syebano složenu raspodjelu snage ili jednostavno nije točno deklarirano, pa je u stanju isporučiti manje snage nego stoji na naljepnici. Razloga kolko hoćeš. Kaj se tiče toga dal su te nasamarili po pitanju napajanja - jesu te, jer su ti trebali odma staviti kvalitetno napajanje od 450 - 500W ili slično, a ne da ti stave 350W-no, pa onda kad ti dojdeš s problemima oni odluče stvaiti adapter od 650W. Sve u svemu ili se postavi u dućanu kak spada ili budu ti pričali sve i svašta, a ti budeš i dalje imal probleme, tj. ne budeš zadovoljan s onim kaj si kupil.
|
A čuješ , pretpostavljam da si u pravu što se tiče napajanja jer očito znaš o čemu govoriš.No ja ću ti reći da je ova serija GTX a jako varljiva stvar .Prijatelj mi ima GTX 280 i zna mu se ugasiti na napajanju od 500 W pa ti sad budi pametan.Vjerovatno sam pogriješija u odabiru GTX jer je još nedovoljno testirana iako ono što sam ja od nje dosad vidija ima samo jedan komentar -ZMAJ! Međutim stvar je bila u tome što je meni za potrebe software u kojem radim bila potrebna kartica sa oko 1 GB video rama I physics procesor naravno sve to nvidijinog čipseta tako da mi se to činilo kao idealan izbor , ali...
|
|
|