View Single Post
Staro 01.01.2009., 21:58   #17
joos
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Awelorn Pregled postova
ma pusti ti ove fore s trakama gumama ili necim trecim....mislim ima tu i dobrih savjeta ali tvoj komp ima dva tri tjedna i platio si ga 9000kn!!mislim dao si velike novce i bar ocekujes da ce sve radit kako treba a ne da moras na novom kompu koji toliko kosta izmisljat neka home made rijesenja.

a tesko je sad skuzit problem kada nemozes koliko sam shvatio otvorit kompjuter radi garancije......ali ako su stvarno mijenjali taj fan od kucista i problem je ostao....kako su mogli vratit konf sa servisa bez da su rijesili stvar...mislim sta ti je receno u tom servisu? aj malo detaljnije
a kažem ti, tip mi prodaje spiku da se sa ovakvim komponentama kompjuter MORA čuti!!!E sad to je i meni jasno , ali nisam ja od jučer.Ja sam profesionalni dizajner(grafički) i imam dvi fakultetske titule.Nisam neki mulac da me on uči nekim stvarima.Ali opet šta si i sam reka ne želim se baviti improvizacijama na računalu od 9000kn!Da se razumimo , računalo je stroj pokreče 2d i 3d grafički software ka avion.Možeš istovremeno radit u pet Adobeovih CS4 aplikacija da se niti z ne uspori.Maya i Max renderiraju ka avion.Nisam neki gamer ali san ga testira sa Crysis Warhead na 1650x1080 sve na ultra high(enthusiast) i AA na 16 Q i niti na tren ne uspori.Jedino grafička zna zazujati na 1650x1080 sve ultra high na GTA 4.I onda se čuje kako malo zazuji ali to je ništa .Proba sam namištat sa Nvidija utilitiesima i Speed Fanom ventilatore ali to nije to.Oni nemaju nikakav utjecaj na buku.Kažem, nisam početnik,ovo mi je četvrto računalo šta sam uzeja u H+Spota i nikada prije nisam ima problema .Zadnje je bilo isto zvir za istu cijenu pa se uopće nije čulo.Ovo je namomente ka avion a tip mi priča da je to normalno.RAM je profesionalni i hladi se sam od sebe , isparava ,vrhunski je.Od gtxice 260 vent se skoro i ne čuje.Vent sa kučišta sam zaminija i ovaj se nečuje sad.Procesor je isto vrhunski , vent mu se ne čuje niti z tako da sad stvarno ne znam.Kažem kladim se da je stvar u Fortronu jer su mi indijanci bili za ovu konfu namijenili samo 350W napajanje u kućištu a grafa sama traži 400W.I onda kad smo se već dogovorili za sve onda su mi naknadno išli uvaliti na to adapter od 650W.Tako da je napajanje najsumnjivije.
joos je offline   Reply With Quote