Citiraj:
Autor Gilbert5
|
Pozdrav svima i sretna Nova usput!
Primam neke PM-ove pa ću i tu napisat...
Informacija je dobra da je Ati spustio cijene ali se to našim uvoznicima i trgovcima ne sviđa pa je samo Force3D za sada s aktualnom cijenom...
Mene ta kartica izađe 1375kn i uzeo sam još 5 komada, jučer su stigle i razmišljam se o prodaji svoje Gainward 4870 GS i kupnji dvije Force3D za crossfire pa ako nekoga još zanima, imam 3 sigurne za prodaju, kad sam prekjučer naručivao grafe uvoznik je imao samo 10 na skladištu i pitanje je kad će slijedeći uvoz... Prodao sam dvije za sada po 1420kn i kupci su zadovoljni so far...
Inače po meni je grafa stvarno ok, bez obzira što je nerenomirani proizvođač u pitanju grafa djeluje dobro, svi spojevi su ok, nema vidljivih fušeraja, vent je tih, na stolu je temp 35°, u kučištu 40° i skroz je identična temperaturama mojeg GS-a...
Razlika je u odnosu na moju cvrčanje pri opterečenju, ne znam zašto to neke grafe rade, Gainward nema cvrčanja, prije toga sam imao Sapphire i isto je cvrčao ali to nije realni bed, jedino smeta onima koji žele tišinu, s druge strane je Gainward bez adaptera totalno glasan, gotovo nevjerojatno da je takva grafa izašla iz tvornice, kao da nemaju QC...