View Single Post
Staro 01.01.2009., 14:39   #975
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ako maX bude tražio,dogovorit ćemo se za cijenu,normalno ne 700kn. Mora me ipak s par bureka više potkupit,a uostalom i jedna 3870 polovna je bar 600kn. Tako da ćemo nešto izdogovoriti ako bude zainteresiran.

A ja tražim singlecard rješenje za sebe da se ne grije previše,naravno,da nije skupo,i da kad se ipak poigram,uspije iznijeti 1920x1200 na nekom highu,može i mediumu.

Pa mi se ova za 1400kn učinila ono,idealna kupnja. Poslao sam celetu poruku,vidjet ću, prije sam gledao maxcore BFG,čak se i s giletom konzultirao, al 2200 je ona..da dam 800kn više,uf..to mi je onaj dobar WD640gb disk od 450kn i još ostane za brutala mp3/4 player od 8gb sa screenom u boji,ima u feniksu,za 399kn.

Ne bi više x2 grafu uzimao,da je ne znam kakva,previše sam love izgubio na ovoj,a single GPU mi je i predovoljan za koju klansku partiju ETQW online. Ili UT3. Naravno,i WoW.

Ne znam,nisam pratio zadnje vrijeme tu od 1gb,koliko utječe tih 1gb na 4870,može li iskoristiti tu memoriju? Pitat ću ja celeta za tu od 1gb...
thedream je offline   Reply With Quote