Za odgovor od Hrvatskog HTC-a češ se malo načekat. Ja sam im u Ponedjeljak poslao pitanje i nisam još do danas niš dobio. Mislim ono, kakva je to firma, koja se bavi mobitelima i smartphonovima, a ne čita e-mail i upite korisničkoj podršci.
Ma mislim, meni sve radi, koliko sam ga ja koristio, ali neznam zašto sam od sebe izbaci neku grešku i nakon nekog vremena i bez restarta radi. Ja sam poslao upit u HTC Eurpoe, i čovjek mi je danas odgovorio 31.12. ljudi. Stvarno su super što se toga tiće, ali mi ništa pametno nije rekao. Kaže: soft reset, ako ne pomogne hard reset, ako ne pomogne vrati ga nazad u servis. Kaže da instaliram i najnovije zakrpe, ali kad imaju samo Hotfix, pa baš nekužim šta je s time htio reći.
Za nove ROM-ove, od Xda, ja neznam, nisam baš toliko hrabar da isprobavam. Ima dosta dobrih postova, to je, pogotovo onaj s onim trikovima koje nisam znao.
Kako vam izgleda power button. Jer meni je desni dio power buttona skoro u razini kučišta i taj dio mi je malo teže za stisnut. Onaj dio lijevi, gdje je lampica, mi je malo iznad, možda pol milimetra više od desnog i lijepo ga mogu stitnut, pa me zanima dal je vama isto tako, ili je cijeli power button istom razinom udaljen od kučišta.
Još jedno pitanje vezano za EDGE. Jel sigurno mi Vip neće zaračunat korištenje prijenosa podataka, kako se mobitel spaja na EDGE?