E, sad. Imam još jednu stvar koju bih trebao nekak smisliti.
Naime, ovaj komp će mi služiti kao htpc, ali i kao main pc na kojem ću raditi sve ostalo. Dakle, spojen je sa hdmi kablom na plazmu, a bit će spojen i na monitor (zasada će to bit stari crt Samsung Syncmaster, a planiram kupovati lcd uskoro). Pa me zanima kak bi to bilo najzgodnije izvesti.
Stavio sam WinXP i 2 profila (korisnika) - jedan za htpc, drugi za main pc. Znam da se nemre napraviti da komp prepozna jel upaljena plazma ili monitor pa prema tome šalje signal na onaj koji je upaljen, ali me zanima jel moguće to nekak pametnije srediti da kad upalim komp slika dolazi i na plazmu i na monitor do logona u windozima. Onda kad želim npr gledati film na htpcu, onda jednostavno kod logona odaberem htpc profil i slika dolazi samo na plazmu, a kad želim main pc, onda odaberem taj profil i slika dolazi na monitor? Malo umara stalno mijenjati postavke u catalystu i prebacivanje na drugi ekran...
Možda bi bilo bolje da umjesto profila imam dvije zasebne instalacije windowsa? Onda bi kod bootanja slika išla na oba ekrana pa bih izabrao windowse, koji bi čuvali postavke ekrana, svaki na svoj ekran...
(+ matična ne podržava istodobno slanje slike preko hdmi-a i dvi-a, pa to malo otežava situaciju ako bih budući lcd monitor spajao prek dvi-a, onda će morati prek vga...)
Imate kakve prijedloge kak bi se ovo moglo najpraktičnije postaviti?