View Single Post
Staro 30.12.2008., 15:01   #917
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
OT: mislim inace nisam "BIO" ljubitelj Mac-a, no zakacio sam se na ovaj novi Macbook Aluminum 2.0ghz...
Vec duze vremena si planiram uzeti neki lap max velicine 13" a imao sam Asus-a EEE no to nije to, niti ovi noviji modeli sa Intel Atomom, pa koliko sam promatrao trziste za 9000k jednostavno nevidim konkurenciju Macbooku uz uvjet da bi naravno pod obavezno bio Boot Camp na njemu za WinXP a nisam se bas previse koristio Mac OSX-om da bi se i roku sekunde prebacio sa Win...
No ovo sad sa wirelesom mjenja perspektivu

Sorry na OT-u da ne otvaram novu temu bezveze...
Kako to misliš da ti mijenja perpektivu? Velim, ako kupiš pravi Mac baziran na Intelu, bez problema ćeš pronaći Xp drivere za uređaje u njemu, pa tako i za wireless. I digneš dual boot (legalno) bez frke.

A ako planiraš od klasičnog PCa ili PC laptopa napraviti ''hackintosh'' tu bi najviše problema mogao imati upravo s wirelessom. Moj HP laptop ima upravo gore navedenu intelovu wifi karticu, i jedino mi ona ne radi kad gore stavim OSX jer nema kexta (drivera) za nju. No i to se može riješiti, na ebayu ima za kupiti alternativnih kartica koje sam možeš staviti u laptop (ne mislim na USB modele, već one koji se ugrađuju u laptop).

Što se tiče OSXa, vjeruj mi, ne bi ti puno trebalo da se snađeš u njemu, vrlo je logičan i dobro osmišljen