Evo da malo oživim ovaj thread sigurno ima ljudi koji se zanimaju za ovu karticu.
Prije 4-5 dana sam kupija e-mu 1212m. Prelazak s Audigy 2 na ovo čudo je fenomenalno. Mislim da se nitko neće naslušat muzike s creativovim kartama jer sve koriste isti DAC cs4382 jedino vidim na X-fi Pro i titanium AKM DAC pa neću govoriti za njih.
Po mom mišljenju razlika je veća s prelaska s Audigy 2 na EMU nego što je s integrirane na Audigy. Puno detaljniji, definirajini zvuk s još dosta više basa nego na integriranoj i audigy.
Da ne bi sve bilo bajno zadnjih nekoliko dana sam se borio s problemom i skoro sam iša vratit ovu kartu. Na gigabajtovim pločama P35-DS3P, P31-DS3L i ASUS (jeftinjarka matx) zvuk pucketa svako par sekundi. Uspija sam to malo smanjit podešavanjem BIOSA ali ne toliko značajno.
Problem rješen kada sam kartu stavija u ASUS A8N32SLI

. Čitam istu stvar na
e-mu forumu di je tip isto ima problema s pucketanjem na gigabajt ploči i rješija je to prelaskom na Abita. Eto tako upozorenje za sve điđabajt korisnike. Sječam se jednog reviewa kada je izašla 965-ds3 da se za nju govorilo da proizvodi najveće EMI interferencije među pločama.