View Single Post
Staro 29.12.2008., 20:36   #83
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Spojilo se nas par prijatelja preko hamacija pa igramo malo...

Skoro pa ništa novo u odnosu na FM09, osim bugova i gluposti. 3D mi je preloše kvalitete da bi ga pratio, konferencije za tisak su predosadne i za cilj imaju samo sjebavanje atmosfere u svlačionici ako baš ne paziš šta ćeš reć
Taktička razina igra je ostalo na nekakvoj arkadnoj verziji ka i do sada, milijun i jedan "gumbić", milijun i jedna opcija, a šta više podešavaš, više igre sjebeš, pa ispada da je još najbolje igrat na defaultu ili promješat makismalno par opcija...

Al sve u svemu da ne bi ispalo da pljujen po igri, ništa neočekivano. Sve ovo je očekivano jer je manager iz godine u godinu isti kao prethodnik sa par novih opcija. I kao takav je sasvim solidan za ovakvu LAN zajebanciju s ekipon u kojoj su grafika, taktika, realnost najmanji problem, pošto je cilj samo zajebancija.
Valjda u odnosu na FM 08.
Meni je 3d odlican, mislio sam da cu ga ugasiti nakon 2 utakmice ali jos uvijek ga drzim upaljenim (druga sezona sa 4 kluba).
Ovo za takticke opcije - opcije su tu za "fine tuning" i sa njima mozes poboljsati igru. Naravno da to nije uvjet za uspjesnost jer se uvijek mora ici niz dlaku dijelu novih korisnika i ne uplasiti ih gomilom opcija.
IMHO daleko je to od amaterskog.
morph je offline   Reply With Quote