View Single Post
Staro 29.12.2008., 14:56   #371
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
E da ja sam se napatio sa svojom 8800 pogotovo kod spajanja sa telkom, kako god probao spojiti HDMI ili VGA jednostavno mi neda da napravim RESIZE slike :-/ (uvijek mi fali sa strane po rubovima par redova, start button na pola itd)

Spojeno preko ATIevog dvi-hdmi adaptera, i preko HDMI kabla. Imao sam isti problem kao ti, ali na daljinskom sam namjestio neki drugi format i sve savršeno. 1920x1080.... Odigrao malo crysis i grid... uživancija.

Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
hm, ja imam taj problem rjesen dosta lako - medjutim u pitanju je gainward 8800gs 384 mb.

Grafa ima hdmi izlaz na sebi, s time da je zvuk rjesen preko spdif kabela (spojeno na maticnu spdif out, pa u grafu na tv-out) i onda preko hdmi kabela na 37pv80. Zvuk i slika ispadnu idealni i apsolutno nikakvog problema nema u prikazu nijedne rezolucije (jedino sta je 1920x1080 necitljivo s daljine vece od 1 metra).

Znaci na taj nacin bi se u teoriji dalo rjesiti i na 8800gtx, jedino neznam dal se kod nvidie prenosi zvuk na taj nacin kad je u pitanju dvi izlaz ( i onda dvi na hdmi adapter) i kakve bi to kvalitete bilo
Samo mi fali zvuk, i nisam uspio riješiti taj problem. Pošto sam amater kada je audio-video u pitanju, kako bih mogao spojiti da dobijem zvuk na TV-u?

Koje nove envidije imaju zvuk preko hdmi-a? Jel imaju zvuk ako se koristi adapter ili samo ako grafa ima HDMI? Jel Ati 2600XT ima zvuk preko adaptera? Neda mi se guglat, puko sam nakon ove kupnje TV-a...
Gilbert5 je offline   Reply With Quote