Frend me jučer zove da mu kanta neće upalit. Pogledo malo na licu mjesta, ništa vidljivo i odnio doma. Prva stvar koju sam doma napravio, je da sam metnuo unutra svoju staru chieftec deltu 350w. I komp radi. Dakle, fortron je mrtav. Al po njegovim riječima, nije bilo nikakvog dima, pucanja i sličnih stvari. Normalno je radio noć prije na kompu, ugasio, a ujutro ga nije mogao upalit. Napominjem da kanta služi isključivo za rad u wordu, nikakve igre, OC itd. Konfa je asusp5vdc - x i neki p4 na 3.0 s 2x512 kingmaxa ddr400. Konfa nema garanciju (dobivena nekakvim prebijanjem računa) pa mogu otvorit napajanje. Zanima me jel ima unutra nekakav osigurač ili slično koji se da promijenit? Inače, kad je fortron spojen na ploču, led dioda na ploči svijetli al kad se pritisne taster za paljenje kompa, na sekundu se zavrte vent od napajanja i od ispuha na kućištu i odmah stanu. Svaki slijedeči pokušaj ne uzrokuje ništa nego napajanje valja iskopčat iz mreže pa ponovno ukopčat te onda opet jednom zavrti ventove. Al dioda svijetli uredno. Dakle, jel otišlo u vječna lovišta? Ako je, preporuka nekog za tristotinjak kuna koje može vrtit word/internet konfu.