Citiraj:
Autor Burko
nekako mi se cini ili da je graficka vrisnula, ili pcie na maticnoj (pojma nemam, ja jos nisam naisao na takav slucaj, ali za sve postoji prvi put), ili je napajanje otislo i ne daje dovoljno struje.
inace, nije procesor niti memorija jer bi sistemac vec tulio (ili nebi nikako jer nema procesora). tako da nije do toga, gpu ili psu.
izvadi graficku i ponovo ju malo jace utisni u utor. ako je dugi ponavljajuci beep, graficka ili monitor.
|
ja sam bas na te dvi komponente mislija da nece bit problem jer su najnovije,i grafa i napajanje zajedno uzeti u 7.misec!grafu cu drugu sutra stavit pa vidit jel ona problem mozda bi moga i sredit neko napajanje...ovo je i meni dosta čudno i jos mi se taman dogodi kad idem prodat komponente lol...a 2 godine savršeno radile...nista ako ko ima jos koji prijedlog nek da ovde jer stvarno neznam sta cu...javim sutra kad užicamgrafu i napajanje!
edit: sad sam malo jače stavija grafu u pcie i sada vise nedaje dugi bip nego onaj kratki tj. ko da je sve normalno samo sta opet nece da dode do biosa...svi ventovi i hard se upali i to je to...odma se izgase