Glavni motiv kupovine baš ove televizije bili su postovi na ovom i još nekim forumima. Da stvar bude gora zažalio je što nije kupio 42" TV jer je samo malo skupli. Sad je skužio da mu je i ovaj prevelik(gleda ga sa 2m) i alternativa bi bila neki 32" poprilici iste cijene(32lx85, 32v4500). Na žalost stan je takav kakav je-gomila svjetla,sunce lampe koje tuku u ekran i tu se ništa neda promjeniti(da ali previše bi koštalo). TV je namjenjen za gledanje DVD-a, igranje sa PC-a i PS3 i gledanje mkv filmova sa nekakvog urđaja za koje nikad nisam čuo. Ima HD i HDMI i slika sa njega j izvrsna.SD se rijetko gleda, a sport ih ne zanima-takvi su ljudi. U slobodno vrijeme žele pogledati film i poigrati igricu.Ako se ne varam naveo sam da se na standardnom signalu jednako vide smetnje kao i na mom TV sa 2m. Ko je tu kriv-tuner ili nešta drugo ne znam ali je tako. Ja sam samo naveo ono što sam ja vidio(a i prijatelj).Tim sam samo želio reći da nema univerzalno dobrog rješenja i da nema razloga nekom reći:"bolje da si uzeo ovo." Usput upravo sam gledao Arsenal-Portsmuth i nije uopće loše. Možda je to zato što nisam imao nikakava očekivanja. Ipak je to 50HZ i sve bi trebalo biti zamuljano i trzavo. Ovo u vezi skaliranja odnosi se na navedene jeftine DVD uređaje. PS3 će izgleda još malo pričekati.