View Single Post
Staro 28.12.2008., 13:00   #14
..::Matej::..
Premium

..::Matej::..'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
neda meni vrag mira.

ubacio hdd u svoj komp, uredno ga booto i instalirao friske winse na njega. HDD jako lijepo radi bez ikakve greške. Prebacio hdd u njegovu konfu i nista, jedno veliko nista. Vise ne baca NTLDR missing vec samo pokaze na ekranu onaj izbornik di se bira safe mode, stisnem na safe mod ili na star wnwods normal komp se resetira, to sam namjerno napravio samo da imam Win na disku i onda sam mislio napraviti repire da se promjene driveri za ovu konfu. Ali kad sam booto cd od win, krenio na repire veli da nema niti jednog diska. Uopce ne prepoznaje HDD ( probao promjeniti i kabel i port ). Ponestaje mi vise ideja sta bi moglo biti, jedino da nije ploca otisla ( abit nf7 ). Ima li tko kakvu pametnu / korisnu ideju kako da rijesim problem. Izvadio sam bateriju s maticne na par min. vratio BIOS na default i opet nista ...

edit:

ubacio sam svoj hdd ( sata ) u tu drugu konfu i BIOS nije prepoznao hard, dok se onom skrinu sto sam postao post prije prikaze moj hard. Win se naravno nije booto jer veli da nema harda.

Zadnje izmijenjeno od: ..::Matej::... 28.12.2008. u 14:51.
..::Matej::.. je offline   Reply With Quote