Tor apsolutno se slažem sa tobom jer ustvari govorimo o istoj stvari. Ono što iznosim je moje mišljenje i ono kako ja to vidim.Ono što ja želim reći je to da mi malo smeta kada netko kupi TV pa mu drugi već u pravilu govori kako je trebao kupiti PV80. A čovjek lijepo kaže da je super zadovoljan. Takvi komentari nikom nisu od koristi. Svi bi imali više koristi od toga da svaki vlasnik napiše kako je zadovoljan sa TV-om u raznim signalima, u raznim uvjetima osvjetljenja itd. Želio sam ovom prilikom naglasiti da ni PV80 ne mora kod svakog dobro funkcionirati i da se i tu čovjek može opeći. Evo npr. ta refleksija je zastrašujuća i u ovoj kombinaciji spojene kuhinje i boravka stvar izgleda negledljivo. Iz istog razloga su pretpostavljam i boje isprane jer je soba veoma osvjetljena i ima ogromnu staklenu stjenu pa se prostorija kupa u svjetlu. Htio sam dati samo jedan primjer gdje ono što je negdje dobro kod drugog ne funkcionira na isti način. Prijatelj je sada toliko ljut da poslije ručka selim svoj TV kod njega i ako bude takva razlika vjerojatno će razmišljati o zamjeni. Inače smo daleko par kuća i signal nam je poprilici isti, a za igre i HD smo koristili iste uređaje i kablove(HDMI,scart)