kada sam instalirao Kalyway (10.5.1) odabrao sam neke Nvidia drivere koji su završavali na "_desktop" i neka druga je bila "_laptop" ja sam naravno ovu desktop. i radila mi je grafika i bila je prepoznata 8800GTX pod Mac Info. sada sam zbog odredenih aplikacija (koje traze 10.5.2) instalirao Kalyway 10.5.2 i sad tu tog vise nema nego blaženi NVinject, označio to, chipset, neki FiX kaj se preporučal za USB, onda našao i ovaj maloprije spomenuti paket (i sada imam taj "HD Audio Output" ali glasa čuti nije

) te 9.2 kernel i još par stvari/aplikacija. i ja dignem (bootam) i začudo - proradilo iz prve. grafika štima (iako piše samo "Graphic by Nvidia" ali radi) i inače niš se ne ruši i sve je ok. ali opet taj zvuk..neće, neće i neće
EDIT: čitam da ljudima kojima nikak neće proradit (kao meni) preporučaju da kupe USB zvučne kartice koje su (relativno) jeftine. mac os x automatski prepoznaje sve preko USB-a pa radi ili u čemu je stvar? jer vidim da moja USB kamera radi iz prve (barem mikrofon), dok PCI (Audigy SE) nema šanse

jer vidim da u ve-milu npr. "TerraTec Aureon Dual USB, eksterna zvučna kartica" košta 127,00kn i u opisu piše da netrebaju nikakvi driveri i da podržava Mac OS X (" For Win98 SE / Win ME / Win 2000 / Win XP and Mac OS9 /
OS X *
No additional driver required *") - to je u krajnjem slučaju, ali ako neće ići (a nejde već par dana

)...