Flashanje BIOS-a na Gigabyte nForce4 ploči
malo sam googlao i nasao sam BIOS i drivere za skinuti na Gygabiteovoj stranici, pretpostavljam da mi je pametno metnuti i novi BIOS i nove drivere, dali moraju ici određenim redosljedom?
Na što moram paziti i što sve trebam znati?
"of topic": I zanima me razlika izmedju dvije temperature u Everestu....CPU temp (to je valjda temp. jezgre proca), a što je onda CPU dioda (neznam što mi točno ta temperatura predstavlja)?!
Hvala na pomoči unaprjed! -->
Pozdrav,
Ovako, imam matičnu, Gygabite, nVidia x4 chipset, socket 939,bez podrške za SLI.
Stvarno neznam koja je točno...a pišem post sa posla....
Zanima me dali je stavljanje novog BIOS-a komplicirano ili ne, dali je riskantno itd.
Naime nakon ugradnje Zalmanovog coolera, i dva fana za protok zraka kroz kučište, spremam se clockati procesor...
Nabavio sam zadnji Everest da malo promatram i biljezim temperature kompa prije nego spalim sve.
A ono što me malo mući je to da mi je BIOS iz 2004. godime =(  pa bi ja jako rado noviju verziju.
---> malo sam googlao i nasao sam BIOS i drivere za skinuti na Gygabiteovoj stranici, pretpostavljam da mi je pametno metnuti i novi BIOS i nove drivere, dali moraju ici određenim redosljedom?
Na što moram paziti i što sve trebam znati?
"of topic": I zanima me razlika izmedju dvije temperature u Everestu....CPU temp (to je valjda temp. jezgre proca), a što je onda CPU dioda (neznam što mi točno ta temperatura predstavlja)?!
Hvala na pomoči unaprjed!
Zadnje izmijenjeno od: Zekan. 28.12.2008. u 09:55.
|