konfa po meni je cisto ok slozena, nemam vece zamjerke osim sto bi osobno isao na par izmjena. maticna bi bila recimo
ASUS P5Q PRO, 775, Intel P45, ICH10R, BUS 1600 MHz, DDR2 (1.078,42Kn), a procesor procesor
Procesor Intel Core 2 Duo E8400 , 3GHz, socket 775, 6Mb cache (1.144,36Kn). takoder bi razmislio i o hladenju, ako se misli kakav OC nabaciti.
jedino jos na sto bi obratio pozornost je graficka, tj monitor-graficka relacija. na doticnim rezolucijama (1680x1050) je dovoljna i jedna 4850, odradit ce posao bez muke. a za razliku pojma nemam, u dzep? iako i 4870 dobro dode, naravno, samo gledam iz gledista da se ustedi.
za monitore ti ne mogu pomoci jer nisam u tome nimalo, osim sto sam neki dan osobno uzeo t200 i mogu reci da sam zaista zadovoljan. kako sam ja izabirao - dosao - vidio ih sve upaljene - uzeo onoga koji mi je odgovarao cijenom(1500/1600 kuna), onoga koji mi je odgovarao dimenzijama, i onoga za kojeg sam smatrao da ima najbolji prikaz slike.
isto bi preporucio i tebi, jedino sto obrati malo pozornost da ima DVI prikljucak (trebala bi biti bolja slika nego preko VGA), ali kako sam rekao na pocetku - na tome nisam na "ti" tako da bi to trebao pitati na podforumu za monitore

-
Monitori, tipkovnice i miševi.