View Single Post
Staro 26.06.2004., 16:07   #169
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by MentalHarikiri
ma kakav roso pa čovjek igra tamo u izraelu sa palestincima u klubu kojeg redovito u pretkolu lige prvaka zgazi 5:0 klub sa grenlanda,islanda ili linhenštajna ....nisam primjetio neku posebnu dobru igru od njega na prvenstvu (onaj penal na njemu je krump jer da ga silvestre nije "pokosio" ovaj bi vjerojatno nešto sje*o)

žile je solidan stoper, ok bek dok se drži obrane,a na svim ostalim pozicijama ne vrijedi pišljiva boba imho

ma kaj imaš protiv kranjčara...vidiš da je prihvatio ideologiju i vjeru žderonja
ne za ozbiljno ne kužim kaj je takva strka oko njegovih kila jer koliko sam ga gledao dečko i dobro i dosta trči,a osim toga i runij i ronaldo su bucmasti pa vidi kak igraju...
Rooney je krupan al mišićav, dok je Niko Kranjčar špekast.

On može trčat u Hrv. ligi to nije bed mogu i ja ( mogu qurac al dobro), vidio koliko je malo pokazao na prvenstvu mladih, u tome je prolem da bi postao nostitelj igre u pravim tekmama a ne protiv Kamena nema snage.

Da se razmemo on je izuzetan talent al da bi postao van serijski igrač ti talent nije dovoljan treba raditi i raditi, trenirati a razlika je onda na terenu gdje ti neki osrednji onda nemre ni prismrditi, al ak se smao pouzdaš u talent će ti jedan osrednji koji trenira kao lud će te pojest za doručak i pobjeć.

Al je glavna stavr da treba onom kriminalcu mamiću i primitivcu Štimcu zabraniti bilo kakav pistup terenu i nogometu kao takvom jer samo donose sranaj i nered.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote