View Single Post
Staro 27.12.2008., 18:12   #3
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor hullabaloo Pregled postova
Promatrao sam ja taj monitor vec neko vrijeme. Dosta toga ide u prilog njemu. Kazu da je iznadprosjecan TN, i sve karakterisitke su bolje od ostatka TN-ovaca.
E sad, kvaliteta izrade. Na slikama mi se ne cini bas pre, pre. Plastika izgleda dosta jeftino.
Kakvi su tvoji dojmovi?
Za plastiku bi se slozio sto se tice stand-a. Sami monitor ima dvije stvari koje ga narusavaju, a to je gore dodana plastika gdje bi mogla ici web kamera, te iznad power ledice dodatak gdje bi najvjerojatnije iso IR. Ali ja sam jedan od onih koji vole kad je nesto lijepo, ali nikad nisam kupio nesto osim kucista za dnevni zbog toga. (i to sam kupio zbog mame, jer bi me ubila da sam stavio neki tower tamo ) Ono sto me se dojmilo je da je jako stabilan. Jer kod mnogih LCD-a, posebice 22 incha ako bi privukao fotelju ili prohodao pored njega bi se vec poceo tresti

Sad dal je iznadprosjecan TN. Mogao bi se sloziti, ali je jos uvijek TN, pa nije toliko vazno. Vazno je da nije ispodprosjecan.

Monitor ko monitor. Odredjene je velicine, odredjene rezolucije i meni je taman. Sve je stvar potreba. Netko bi si uzeo 2 22 incha, meni je bolja bila opcija 1 27.5 incha.
  Reply With Quote