Citiraj:
Autor markop17
Jel probao tko dignut mac os leopard na VmWare? Ako je nek pls napise kako i koja verzija leoparda
|
Ja sam probao i bolno sporo sa puno problema sam došao do setupa, na kraju odustao
Citiraj:
Autor deskjett
evo nakon malo igranja sa drugim distrama i neuspjelih pokusaja vratio sam se na iatkos 10.5.5 i ne radi mi restart i shut down, e sad shut down sam sredio, a restart nikako? ako netko ima neku ideju nek javi! vanilla kernel je i sve je uspjesno update.ano na 10.5.6.!? jos da napomenem da kad sam prvi put instalirao ovu distru sve je radilo kako treba a ovaj put sa istim postavkama ne radi (malo cudno ali valjda ima duhova u dvd-u) 
|
Imaš fixeve na netu, isto tako poznato je da se blesi bez svih novih fičura, kako sam već rekao
Citiraj:
Autor boris87
Jest ljepo vidit kako baratate s tim mac osx..jeste se sami učili..ili...ja odusto nisam znao ni drivere za grafu install..kamol ista drugo...
|
Bez muke nema nauke. Ja sam počeo samostalno prije cca 2godine, točnije odmah u ranim fazama gdje još nije bilo drivera, u biti prve prilagođene developerske instalacije
Citiraj:
Autor 1v@n
Bez muke nema niš. Kad zapneš za nešto, onda ne odustaješ nakon par neuspješnih pokušaja. Ne mogu ni nabrojit koliko sam puta instalirao i eksperimentirao s raznim distribucijama i mogu reći da su mi 10.5.2 i 10.5.5 radili najstabilnije, no to ovisi o hardveru. Meni ionako služi samo da se naviknem na Mac jer ih koristimo na faksu ( Photoshop, Illustrator, Indesign ), a i trebat će mi na poslu ako dobijem nešto u struci kad ( i ako ) završim faks  . Ak zapneš, imaš par foruma i pitaš tamo, uvijek se nađe netko tko zna.
|
Tako je, kao izvor informacija je primarno InsanelyMac te forumu od pojedinih distribucija
BTW
My Dream (samo sa malo drugim komponentama)