View Single Post
Staro 27.12.2008., 14:27   #874
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor markop17 Pregled postova
Jel probao tko dignut mac os leopard na VmWare? Ako je nek pls napise kako i koja verzija leoparda
Ja sam probao i bolno sporo sa puno problema sam došao do setupa, na kraju odustao
Citiraj:
Autor deskjett Pregled postova
evo nakon malo igranja sa drugim distrama i neuspjelih pokusaja vratio sam se na iatkos 10.5.5 i ne radi mi restart i shut down, e sad shut down sam sredio, a restart nikako? ako netko ima neku ideju nek javi! vanilla kernel je i sve je uspjesno update.ano na 10.5.6.!? jos da napomenem da kad sam prvi put instalirao ovu distru sve je radilo kako treba a ovaj put sa istim postavkama ne radi (malo cudno ali valjda ima duhova u dvd-u)
Imaš fixeve na netu, isto tako poznato je da se blesi bez svih novih fičura, kako sam već rekao
Citiraj:
Autor boris87 Pregled postova
Jest ljepo vidit kako baratate s tim mac osx..jeste se sami učili..ili...ja odusto nisam znao ni drivere za grafu install..kamol ista drugo...
Bez muke nema nauke. Ja sam počeo samostalno prije cca 2godine, točnije odmah u ranim fazama gdje još nije bilo drivera, u biti prve prilagođene developerske instalacije
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Bez muke nema niš. Kad zapneš za nešto, onda ne odustaješ nakon par neuspješnih pokušaja. Ne mogu ni nabrojit koliko sam puta instalirao i eksperimentirao s raznim distribucijama i mogu reći da su mi 10.5.2 i 10.5.5 radili najstabilnije, no to ovisi o hardveru. Meni ionako služi samo da se naviknem na Mac jer ih koristimo na faksu ( Photoshop, Illustrator, Indesign ), a i trebat će mi na poslu ako dobijem nešto u struci kad ( i ako ) završim faks . Ak zapneš, imaš par foruma i pitaš tamo, uvijek se nađe netko tko zna.
Tako je, kao izvor informacija je primarno InsanelyMac te forumu od pojedinih distribucija

BTW My Dream (samo sa malo drugim komponentama)
Baja 001 je offline