View Single Post
Staro 27.12.2008., 14:18   #1
Paso
Registered User

Paso's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Konfiguracija do 100.000 kn :-)

Nisam ovdje često, ali volim ovaj forum jer predstavlja vjerojatno najveću bazu ekspertnog znanja o PC hardveraju u nas. Mnogo toga korisnog pročitam i saznam, a pogotovo kada se radi o DIY modifikacijama u kojima i sam uživam.

Evo sada prilike da se odužim svima koji su meni pomogli - imao sam sreće dobiti na test ludu konfiguraciju, pa sam napisao jedan ležeran, nadam se ne i dosadan, blagdanski prikaz stroja kod kojeg se nije štedjelo!

Neka vas ne odbije to što se radi o Macu, jer danas je Mac hardverski tek malo probranija PC konfiguracija. I nemojte me flejmati s "da, ali ja mogu složiti daleko bolji odnos snage/novca" - naravno da se to može, to uopće nije upitno! Ovdje se radi o luksuzu i o skupom brand-name stroju, ali i mene je iznenadilo da bi sličan Dell bio skuplji od ovog Maca!

Evo, tko ima višak vremena neka pročita...

http://www.jabucnjak.hr/hardver/hard...urcielago.html

P.S.
Tekst nije pisan za PC eksperte, već za Mac "ja nisam nikada digao haubu" korisnike koji često o hardveru ne znaju baš ništa - niti ih to zanima, pa se nemojte iznervirati kada pričam o očiglednim stvarima.
Paso je offline   Reply With Quote