View Single Post
Staro 27.12.2008., 13:24   #2035
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ne da mi vragec mira, idem opet pokusati Vistu stavit!
Zadnji puta nisam mogao instalirati drivere od grafe...i "fiziku"....pokusao na sve moguce nacine, ali ne ide i gotovo...
Idem sada pokusati opet i ako necu moci bacam Vistu u PM.

Instalirao sam Vistu sada i naravno opet onaj problem sa driverima od graficke i fizikom. Kada dode do djela kada se treba instalirati fizika, stoji jedno par minuta i onda izbaci nesto ovakvo otprilike:"...your system has not been modifyed please try again...". Nakon toga napravim restart i instaliram "rucno" fiziku i stvar radi...driveri uredno prepoznali, ali u nVidiinom control panelu to izgleda samo ovako....

Isto tako imam problem da mi se kada upalim komp nesto ugasi i onda me help vodi do performance -> Data Execution Prevention (DEP).
Zapamtiti cu sta se tocno ugasi pa postam to ovdje da vidim dali mi moze netko pomoci oko toga.
I u control panelu od Viste uopce nema "fizike" kao sto je to slucaj kod XP-a. Dali je to normalno ili...!?

Evo pojavi se ovo na pocetku....

Moze pomoc ekipa, jer inace odustajem od te Viste....i opet na XP.
Stvarno bi to htio rijesiti da sljaka kako treba.
I da, instaliran je SP1 i svi najnoviji driveri.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 27.12.2008. u 17:54. Razlog: Postanje jedne poruke za drugom
win32 je offline   Reply With Quote