View Single Post
Staro 24.12.2008., 21:03   #21
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
UltraX flat je definitivno najbolja tipkovnica za igranje koju sam do sada ima prilike koristiti.

Stabilna je, jeftina, kvalitetna, tiha i vrlo brza, u biti brža od bilo kojeg modela "klasičnog" hoda.

Jučer sam kupija Wave da zamjenim staru UltraX, no Wave je loš...
Košta 350kn, tipke su premekane i gnjecave, a F-tipke su pretvrde, da ne pričam kako "škalja" kao da tipkaš po šljunku :S

O ergonomiji, otom potom, no previsoka je i loše izrađena (recimo ona srednja nožica uopće ne nalježe na stol i onda se uvija u sredini).

Promptno je vraćena u dućan

Isproba sam i G11, no 450kn je previše iako su one G-tipke zgodan dodatak, no oni nakaradni bijeli print hrvatskih grafema je šaka u oko.

G15 v2 je puno lošija od v1 zbog 3x manje G-tipki i ima lošije tipke, a display je glupost koja nije pretjarano korisna.

Nakon podosta skrutinizacije nad Logitech periferijom doša sam do zaključka kako je high-end pre, pre precjenjen, dok je low end i srednja klasa best buy i najbolji od svih proizvođača.

O Razerovim tipkovnicama neznam previše, no znam da su debelo precjenjene.

Uostalom, kod "gaming" opreme najvažniji je dobar miš/podloga, a sve ostalo je sekundarno (tipkovnice, headsetovi, zvučne, monitori itd..)
Mar je offline   Reply With Quote