View Single Post
Staro 24.12.2008., 16:53   #715
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Krivac za toliku temperaturu je upravo BT. Ili ne nasjeda dobro (lako moguće) ili je prekonkavan po običaju... Digni ga, vidi kako se pasta razmazala pa zaključi do čega je. Jer, 65°C je svakako previše za tek nešto manje od 1.17V. Uzet ću za primjer ovaj proc što imam. Čitao sam puno o dotičnom batchu i svugdje je dokazano da je jedan od najvrućih (u loadu) batcheva E86 procesora. Dok sam ga držao na stock hladnjaku, zaista je bilo tako. Temperature su išle preko 65°C u loadu dok je idle bio na svega 30°C. Stavih HR01 i temperature, sa istim uvjetima, ne prelaze 50°C dok je u idleu ~28°C.
Vrlo lako moguce da nije sija dobro jer san stavija straga onu spuzvu tako vjerovatno kad san uspravija kuciste (stavija u normalni polozaj) hladnjak se malo maka. Al posto se nepregrijava proc ostavit cu kako je jer mi se neda opet sve rastvarat skidat itd.

Evo od kad san posta post pri ovoga isa san u Bios i stavija san sve napone na normal.

Zavrtija san prime, upalija winamp i surfa po netu vec uru vrimena (znam da nije dovoljno al trenutno neman vise vrimena) i za sad sve radi bez problema

Evo i slikica:
http://img370.imageshack.us/my.php?i...efnaponvx2.jpg

Ram je deklariran na CL4 2.0v/2.1v (sad po biosu radi na 1.80v)

E i sad su tenperature jezgri 56c

p.s. Prime se jos vrti pa ako se srusi javim.
Smarty je offline   Reply With Quote