View Single Post
Staro 24.12.2008., 12:35   #5
m.a.t.e.j
h3@dhunt3r
Moj komp

m.a.t.e.j's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
ja nisam isprobao toliko marki slusalica ko ti, ali sam imao nekoliko philipsa koji nisu vrijedni spomena. imali su tad lijep zvuk za moj pojam, ali su u roku pol godine crkle. otisla bi ili jedna slusalica ili bi se pokvario onaj jack.
Trenutacno posjedujem vec godinu i kusur AKG K324P i prezadovoljan sam s njima. zvuk je odlican.
razmisljam o kupnji velikih slusalica za gledanje filmova i slusanje preko laptopa iz siga. sta mi preporucujes? prednost dajem AKG. jucer sam probao od nekog lika sa faxa Sennheiser HD205 i nisu mi bili nesto. cjena do nekih 100€.
malo sam na brzinu trazio i nasao samo ovo do 100€ AKG K99 i AKG K920AFC.
zna li tko di se prodaje AKG slusalice u ljubljani, istri il rijeci? i jos ako je moguce da se isproba

Ja ti inace od slusalica preferiram DJ slusalice, jer su vecinom najizdrzljivije i ove svoje Sennheiser HD 200 Master koristim na kompu dok igram igre i za multimediju (filmovi i ostalo), a na mikseti su spojene Technics RP-DH1200...

Ove Sennheiserice su jako udobne i lagane, a onaj dio sto ti sjeda na usi je pjesma... Preugodne su na glavi, nista ne stiscu usi, a opet imaju dobar grip i solidnu izolaciju zvuka... Pljunuo sam za njih oko 700 kuna prije nekih godinu i sitno, a sad ih mozes naci vec za oko 450 kuna... Kabel (3 metra) mozes istekat i smotat (zamjenjiv je) sto je po meni vrlo zgodna opcija...

Sto se tice ovih AKG slusalica koje si spomenuo, s njima se nisam bas previse "druzio" pa bi bilo bolje da ako si vec tako zagrijan za njih uzmes one na zicu, jer bezicno je cesto gnjavaza, al' ako imas zelju slusat mjuzu dok camis u WC-u onda uzmi njih (pod uvjetom da WC nije predaleko)...

Moj izbor od AKG-a bi bio K 181 DJ, al' opet najbolje probat pa vidjet sta ti pase... AKG imas za kupit u Zagrebu negdje blizu centra, ali ne znam sad tocno koja je ulica u pitanju...
m.a.t.e.j je offline   Reply With Quote