View Single Post
Staro 24.12.2008., 11:19   #3
m.a.t.e.j
h3@dhunt3r
Moj komp

m.a.t.e.j's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Onaj tko sluša cajke njemu je dost i radio sa pijace, jer nema svrhe kvalitetan audio sustav.

da bi imao svrhe kvalitetan sustav treba imat i kvalitetnu muziku, a nje svakim danom sve manje i manje. 99% ljudi netreba neki kvalitetan sustav, onaj tko voli glazbu taj treba pravi sustav, a ostalima je dost i ovo što se prodaje do 500 kuna.
ima tu nesto, ali nisam mislio na ljude koji slusaju "cajke" iako i oni u vecini slucajeva slusaju i neku drugu vrste glazbe, nego na ljude koji koriste slusalice svakodnevno za "rekreativno slusanje mjuze" po vise sati dok su na putu ili ih koriste na poslu npr. i na one koji tek osjecaju zelju da nabave nesto ozbiljnije da dok slusaju mjuzu bolje dozive zvuk kao takav...

vjeruj mi svi ljudi zele sto bolju stvar za svoje novce, makar to bilo i do 500 kuna...

AKG i Sennheiser, a i Pioneer imaju vrlo dobrih slusalica do 500 kuna koje u usporedbi s npr. Sony MDR-V500DJ slusalicama rasturaju, al' stvar je u tom da ce puno ljudi kupit prije Sony i sl. "razvikane" i lako dostupne brandove, a poslije kad npr. kod susjeda stave na usi jedne Sennheiser slusalice bit ce vrlo tuzni i osjecat se prevareno od strane trgovaca i marketinga... tu mislim prvenstveno na kvalitetu izrade, izbor materijala i opcenito ergonomiju i osjecaj kad ih imas na glavi neko vrijeme... mene je Sony kao firma sto se tice slusalica iskreno razocarao i volim Sony slusalice kao i BBB-si Zdravka Mamica...

m.a.t.e.j je offline   Reply With Quote