View Single Post
Staro 24.12.2008., 11:09   #305
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor rak21 Pregled postova
Koristim 095 mrežu i ne pada mi na pamet preći na 098, pa sve da mi netko da iphone za 1kn, dakle;
*je li moguće iphone 3g koristiti sa drugim operaterom, koje su opcije i koliko to košta?
Nećeš se baš puno usrećit sa Tele2 i iphoneom jer Tele2 nema normalne tarife za mobilni internet (ima samo 10MB/10kn), a iphone bez neta nije to.
Mislim da je moguće koristiti, no treba ti onaj Sim adapter i moraš rezati SIM karticu.

Citiraj:
Dalje; zadnjih nekoliko godina koristim samo symbian nokie + BT GPS i mob koji to onemogućuje ne želim koristiti.
**Postoji li na iphonu mogućnost offline navigacije pošto bi se na net spajao jedino na mjestima pokrivenim wifi signalom (nezaštićenim tj. besplatnim jel)
Ne, barem ne zasad.
Vjerojatno ce izaći neka aplikacija u dogledno vijeme.

Citiraj:
***mogu li nakon kupnje iphona u kućnoj radinosti obaviti jailbrake i koliko je to komplicirano (kao korisnik symbiana radio sam svašta pa nisam tudum no sa ovom igračkom nisam apsolutno imao nikakvih kontakata) te što se ukratko dobije s tom radnjom (instalacija besplatnih programa, besplatno korištenje aplikacija koje se inače plaćaju ili ???)
Vrlo je jednostavno napraviti jailbreak, a dobiješ 3 važnije mogućnosti:
- bolju mogućnost personalizacije (teme, tweakove itd)
- dostupnost homebrew aplikacija kojih nema na appstoreu
- dostupnost regularnih aplikacija "sve po 0 kuna"
Mar je offline   Reply With Quote