View Single Post
Staro 24.12.2008., 09:58   #1
m.a.t.e.j
h3@dhunt3r
Moj komp

m.a.t.e.j's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Najbolje od najboljeg za Vaše uši

Prvo da svima koji ovo citaju zazelim sve najbolje za blagdane koji su skoro pred vratima i neka Vam svima Vas hardware u nadolazecoj godini radi besprijekorno...

Evo nakon ovog malog prigodnog uvoda prelazim na ono bitno tj. na razlog koji me potaknuo da otvorim ovu temu...

Zbog velike ljubavi i strasti prema dobrom zvuku iz dana u dan trazim sto bolje slusalice za sve prilike u kojima ih trebam staviti na ili u usi pa sam slucajno naletio na ovu stranicu > http://www.ultimateears.com/_ultimateears/index.php < na kojoj su mi paznju privukle do sada za mene nepoznate slusalice, pa ako netko zna nesto vise o njima iz osobnog iskustva ili iz usmene predaje od ljudi s kojima ste u kontaktu molim Vas da ta iskustva napisete ovdje i takodjer ako znate gdje bi ih mogao nabaviti kod nas bio bih Vam vrlo zahvalan na toj informaciji...

Kroz godine isprobao sam razne modele slusalica razlicitih namjena od mnogih danas dostupnih proizvodjaca kao sto su Sony, Philips, Sennheiser, Pioneer, Technics, AKG, Skullcandy i mnoge druge koje sam tu mozda izostavio da ne nabrajam do sutra, pa bi htio ovdje s vama razmijeniti iskustva na obostrano zadovoljstvo...

Dobar zvuk definitivno uljepsava nas svakodnevni zivot, pa mislim da ce ova tema biti dobro mjesto da navedete konkretne razloge zasto nesto po vama valja ili ne valja i olaksate zivot mnogim mladjim generacijama koje su izbombardirane svakodnevnim marketingom "velikih igraca" i osjecaju se zbunjeno i izigrano kad pljunu vece novce i onda se razocaraju kupljenim...

Jedan od razloga zbog kojih sam otvorio ovu temu je i taj sto danas mnogi "mudri" proizvodjaci cesto zapakiraju svoj proizvod tako "lijepo" da je nemoguce isprobati ga prije kupnje...

Znam da sam malo razvezao, ali mislim da nam treba ovakva tema na forumu i da ce nam svima donekle olaksati zivot i pristedjeti koju kunu u ovim teskim vremenima...

To bi za sad bilo to, a vi slobodno ubacite nekakav link ako znate za neke zanimljive slusalice koje mozda nisu toliko "poznate" ljudima, a smatrate da su dovoljno dobre da zasluzuju Vasu iskrenu preporuku...
m.a.t.e.j je offline   Reply With Quote