Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 24.12.2008., 01:34   #31
kimdanko2000
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
HTC Touch HD

Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
A onda sam siguran da znaš kako je xperia proizvod HTC-a

@Bruno_Rv naravno da nisam kupio samo radi GPS-a, već radi toga da budem faca, kaj nisam sada prava faca, imam komad opreme koja me koštala ko svetog petra kajgana, i nikada neću te pare uz pomoć njega vratiti(dakle neće mi se isplatiti)
ne naravno da ga nisam uzeo zato da bi se preseravao naokolo( PREVIŠE ) nego zato jer mi može pomoći u poslu, dakako zasada još ne u punom potencijalu, ali valja se nadati

A sada mali lookback na ono što sam zasada uspio na njemu instalirati, prvensveno sam htio da mogu koristiti Gsensor(njegove mogućnosti) u svim aplikacijama osim TF3D-u jer kao što znate touch hd može koristiti landscape opciju samu u youtube i opera-i! Zato sam si instalirao mali program koji ne jede puno memorije a zove se Gyrator 2 i freeware je, i on radi svoj posao a taj je da nadoknadi one gore navedene nedostatke, tako da sada recimo dok pišem mail mogu fino tipkati svojim debelim čvarcima a ne da uzimam stylus!
Drugi program koji sam instalirao, ustvari nije program već je patch kojem je glavni zadatak da ubrza komunikaciju između microsd kartice i samog uređaja, jer bez toga gledanje filmova na njemu je izdržljivo, ovako, sa tim patch-om je to pravo zadovoljstvo, naravno govorim o HD-u, dok filmeke slabije kvalitete vrti ko beba, naime ovo je portebno napraviti zato jer ovaj uređaj ima najveću dopuštenu rezoluciju za WM a to je 480x800 i malčice je ipak preslab da bi zahtjevnije file-ove vrtio ko po loju, ali s ovime je i ta stvar riješena!
Instalirao sam još neka dva programa koja su uglavno imala funkciju mejnjanja registri file-ova ili ti ga tweak programi, ali pošto sam tu jako slab nisam se previše htio igrati dok to ne prokužim malo bolje!
E da i obavezno morate, naravno ako želite Gyrator da funkcionira, prije njega instalirati Netframework 3.5 inaće nebu išlo, ali i toga ima i mislim da je i to freeware!

Eto toliko za sada, tune in next time
Dakako ne libite se pitati, jer ako znam odgovorit ću

koji ti je to patch kojem je glavni zadatak da ubrza komunikaciju između microsd kartice i samog uređaja?
Hvala
kimdanko2000 je offline   Reply With Quote