Citiraj:
Autor flyer1
@morph ili neko drugi ko zna....da li je uopće moguće ili ako je - kako da u svom foobaru sredim nakon što text neke pjesme kopiram u properties ''kućicu'' gdje je info o tagovima i sl. - da mi je stih koji se trenutno ''pjeva'' označen drugačijom bojom od ostatka texta u pjesmi. da li se to rješava nekim plug-inom ili nekako drugačije? nekih 20-30ak % glazbe koju imam na pc-u inače podržava tu opciju. možda se čini kao nevažan feature, ali mi je jako fancy  . tnx.
|
Tu mogucnost imaju .lrc fileovi, gdje se tekst pjesme automatski scrolla, a trenutni stih je posebno oznacen. Osim u .lrc lyrics dolaze i u .txt fileovima koji nemaju tu mogucnost (u foobaru imaju mogucnost scrollanja teksta, ali to se odredjuje u lyrics panelu i tekst ne prati pjesmu nego se scrolla po unaprijed zadanoj brzini). Naravno ta mogucnost ne postoji za sve pjesme, jer taj posao oko oznacavanja svakog stiha netko mora rucno odraditi...
Kod mene je podesena stvar tako da lyrics show panel automatski trazi na netu postoji li .lrc tekst za pjesmu i onda je prikazuje, dok txt trazim rucno po potrebi.