23.12.2008., 00:44
|
|
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Autor Ducati
Pozdrav svima
Opet ja,da novi sam i ne zelim se svadati niti se praviti pametan sto se tice kompova jer nije moje podrucje,a na forum sam se prijavio bas sa namjerom da nesto naucim tj da mi netko nesto pomogne sto ne znam,koliko sam do sada primjetio ima per ljudi sto su stvarno voljni pomoci ali ima ih i koji su spremni samo na vrijedanje i ismijavanje(npr zapoceo sam temu ciji jaci taj kaci i u roku od 6 sati sam popljuvan kao nigdje na niti jednom forumu,znam da si sada administratori misle "odi si na te forume" ali to vam nije dobro da stara ekipa se drzi zajedno i tlaci nove,ja necu nikoga vrijedati niti se svadati sa nikime ali shvatite da nece biti isto bez novih clnova,tu bi trebali biti da im pomognete tko zeli,jer to i je bit svih foruma ako se ne varam,jer mi neki vas trebamo jer neznamo o kompovima puno pa vas molimo da nas shvatite ako nije problem,ako mislite da smo visak ovdje ja evo sam vam prvi na raspolaganju da mi sa obrate admini na mail i necu vise nikada smetati,a ako ste ok ljudi shvatit cete da nismo losi koliko mislite.
Sto se tice ovoga sa pocetka ovog topica da bi svi morali ispuniti svoj "moj komp" od toga necete imati nista jer nece sve biti ja imam nego ja zelim a to nije isto i nikada necemo znati sa sigurnoscu sat ko ima jer ce vecinu biti na neki nacin sram reci sta ima jer kod onog drugog pise puno xica quad i gt i sli i sta vec ne pa i oni pisu svasta(vecinom teen populacija jer mama i tata nece kupiti nista jace)
Za to da se pristup trznici ne dopusti(naravno postavljanje oglasa)do odredenog broja postova je odlicna ideja i to podrzavam
I za kraj samo da ponovim da sam novi i ako je ova tema zatvorena odavno oprostite mi nije namjerno ponovo otvorena da nekoga zivciram ili ljutim
|
Time se ti u životu zamaraš?
Jebemu sve ako sad zamalo nisam ovdje napisao iscrpnu psihoanalize većine današnjeg društva, ali me spasio Jon-> http://www.youtube.com/watch?v=6wS5xOZ7Rq8
|