View Single Post
Staro 22.12.2008., 19:47   #139
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Šala? Što je to?
Tu i tamo da, no obično se ne staje na tome "tu i tamo".
Sultan - stiki s pravilima stoje već, vidim koliko se vide
Pa bolje i to, nego citat zalopojke o tome kako ''neradi mi ajphone kad se kreka'' i ''zasto moj proc nejde na 5ghz ko razerov''.

Iskreno, radje cu se zafrkavati i tu i tamo prokomentirati nesto sto je informaticki interesantno nego biti helpdesk sluzba raznoraznim panjevima koja se ne udostoje stisnuti na ''traži''. Ovo je ipak PCekspert forum, a ne PChitna-sluzba forum ili nesto slicno di bi se trebalo 0-24 pomagat jadnim, malim, neukim njubovima.

BMK faktor 10 sto je netko lijen procitati 10 strana foruma. Ajde da je netko od starijih clanova, pa ono neda mu se i nas je, ali netko ko je dosao mislim da se ipak mora malo potruditi da bi zasluzio respect ( ) ostalih niggera, pardon ostalih forumasa.

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ne pali to i može cijeli forum do sutra podilaziti novim članovima s ovim ili onim načinom, ali na kraju oni sve to fino iskoriste i nabiju ostatku foruma na facu pod motom ko vas yebe skupa s vašim pravilima. Čim si prema ljudima (novim članovima) bolji, to su oni prema tebi (ostatku foruma) gori i iskorištavaju sve i svašta samo da sebe predstave kao jadne žrtve koje su na svakom koraku ugnjetavne od strane "strašnih" administratora i moderatora koji se (prema njihovom viđenju stvari) samo iživljavaju na ostatku forumaša. Jer nemaju društevni život, jer su tolko asocijalno orijentirani da to nije humano, jer su ih psihički i fizički zlostavljali kao djecu i tako dalje. Bajka na bajku, žalopojka do žalopojke, a kad im na PM (nakon kaj se kroz nekolko sati dopisuju sami sa sobom i pitaju a zakaj meni?) fino sastaviš cijeli profil sa svim sranjima koja su napravili, onda je, aha, a kaj to se ne smije? ili ovaj forum je prestrog, toga nema na drugim forumima na kojima sam registriran.
You da man, man. Pardon, podpis
Fleks je offline   Reply With Quote