Citiraj:
Autor tor
Šala? Što je to? 
Tu i tamo da, no obično se ne staje na tome "tu i tamo".
Sultan - stiki s pravilima stoje već, vidim koliko se vide 
|
Pa bolje i to, nego citat zalopojke o tome kako ''neradi mi ajphone kad se kreka'' i ''zasto moj proc nejde na 5ghz ko razerov''.
Iskreno, radje cu se zafrkavati i tu i tamo prokomentirati nesto sto je informaticki interesantno nego biti helpdesk sluzba raznoraznim panjevima koja se ne udostoje stisnuti na ''traži''. Ovo je ipak PCekspert forum, a ne PChitna-sluzba forum ili nesto slicno di bi se trebalo 0-24 pomagat jadnim, malim, neukim njubovima.
BMK faktor 10 sto je netko lijen procitati 10 strana foruma. Ajde da je netko od starijih clanova, pa ono neda mu se i nas je, ali netko ko je dosao mislim da se ipak mora malo potruditi da bi zasluzio
respect (

) ostalih niggera, pardon ostalih forumasa.
Citiraj:
Autor McG
Ne pali to i može cijeli forum do sutra podilaziti novim članovima s ovim ili onim načinom, ali na kraju oni sve to fino iskoriste i nabiju ostatku foruma na facu pod motom ko vas yebe skupa s vašim pravilima. Čim si prema ljudima (novim članovima) bolji, to su oni prema tebi (ostatku foruma) gori i iskorištavaju sve i svašta samo da sebe predstave kao jadne žrtve koje su na svakom koraku ugnjetavne od strane "strašnih" administratora i moderatora koji se (prema njihovom viđenju stvari) samo iživljavaju na ostatku forumaša. Jer nemaju društevni život, jer su tolko asocijalno orijentirani da to nije humano, jer su ih psihički i fizički zlostavljali kao djecu i tako dalje. Bajka na bajku, žalopojka do žalopojke, a kad im na PM (nakon kaj se kroz nekolko sati dopisuju sami sa sobom i pitaju a zakaj meni?) fino sastaviš cijeli profil sa svim sranjima koja su napravili, onda je, aha, a kaj to se ne smije? ili ovaj forum je prestrog, toga nema na drugim forumima na kojima sam registriran.
|
You da man, man. Pardon, podpis