Mislim ja bi nesto napisao....
Ovakve teme, kao ova o kojoj se raspravlja su totalna kuruza i nemaju veze sa mozgom i DA treba ih brisati, lockati i usere kaznjavati, nece inace nikad nauciti.
masa ljudi dodje na ovaj forum sa drugih foruma i nemogu se naviknuti na ovaj rezim. Mislim vidi klinac koji dodje sa hraweba, VWkluba i slicnih auto foruma di je sve puno ''tjunera'' , ispljuvka drustva, KRapenhagen alkoholicara i auspuh fi12 frikova _nemoze_ odma sve pohvatat. Mislim tamo treba vidjeti koja je to scena sa nabrijanim postovima i glupostima i onda dodje tu i _nezna_ se ponasati. Tu je ipak odredjena doza intelektualaca koji ipak imaju napisati nesto pametnog i znaju neke osnove kulture i nema bas puno postova postanih od strane celavaca, koji neznaju sto je osobna higijana i smrde, a kamoli da bi znali nesto o forumskoj kulturi. Mislim tamo se vise pisu smajliji nego rijeci. Svi nadobudni i nabrijani i sta da mi onda radimo sa takvim nekim ? Obicno ga se popljuje, locka i ajbok. Tak i tak se masa njih vise nikad ni ne vrati na forum. Tak da mogu odma rec da se slazem vise manje sa adminom (kolko god da ga nevolim

) .
Al ono sto se treba pustiti je to da se pusti na temam tipa ove i slicnima malo zafrkancije. Mislim koga smeta ako na nekoj OC temi se ide par postova zafrkavati, pogotovo izmedju ljudi koji imaju staza. Ono kog to smeta?
Naravno da neces ic spamat sa pitanjem ''koje 5kw zvucnike da kupim'' na hifi temi, ali okrenut neku zafrkanciju tu i tamo, zasto ne.
Mislim kog bi sad ubilo da mile uleti i kaze da bi trebali slati njegove gole slike userima umjesto kartona (i naravno zaljepi koju) . Mislim 98% usera bi se nasmijalo par minuta i bok. Pogotovo sad u ovo blagdansko vrijeme kada je svugdje atmosfera opustena. Ono na faxu delam pizdarije, a ne da bi se sad na forumu odrzavala neka ''radna'' atmosfera.
Treba odrediti koji je user ''naporan i troll sa glupim uletima i jos glupljim postovima'' i user koji je normalan, nenaporan i za zdravu zejebanciju. Zafrkancija nije isto i netreba se tretirati isto kao i gluposti od kojih boli glava...