Citiraj:
Autor pinkskin
Ovako ja isto kad slažem Windowse i programe uzmem 100 kn, sve to traje otprilike jedno 1h, dok prijateljima besplatno sve. Instalirat windowse i drivere je "lagano" ako je sa softverom i hardverom sve uredu.
|
Ja ispod 300kn za Winse uopće ne reagiram, sa svim sranjima podešenja razni software i sw po želji to ide do 500 kn.
Citiraj:
Mislim da bi 100 kuna/sat vremena bilo dovoljno kad se stavljaju windowsi i driveri te neki osnovni programi i ako je sve uredu tj.radi od prve. Za slaganje kompletnog računala hardver i softver mislim da bi jedno 150kn/sat bilo prihvatljivo, dok detekcija nekog kvara i razno zezanje sa kompom od ispitivanja svake komponente i testiranje ih i više treba uzet.
|
Pa mislim da je testove najlakše napravit, Hiren/PCCheck i sl alati automatski odrade testove, eventualno zamjeniš neki dio
Citiraj:
Mislim da svi očekuju jedno 50 kuna da im naplatiš, kao ono da imaš za sok ili kavu i teško ti je reč poslije posla veliku cifru, zabo bi svi trebali prije posla reči tarifu ili isprintaš cijenik i daš im ga pa nek vide unaprijed koliko bi to otprilike koštalo, a ako neprihvate reći da idu u neki servis pa nek vide dali če tamo proči jeftinije.
|
- Prvo cifra=znamenka, broj se sastoji od nekoliko znamenka/cifra
- Č nije Ć, pa pripazi
Što se tiče cjene, ja sve odmah uputim u svoj cjenik, naravno ako sam više radio poslova istoj osobi, nisam imao problema, više puta sam dolazio mogu onda izać u susret i korigirat cjene
Isto tako svatko tko radi kreira cjene sam, ja se ravnam po tome da sam jeftiniji od servisa, tako da sam miran.