View Single Post
Staro 22.12.2008., 01:26   #265
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Ovako ja isto kad slažem Windowse i programe uzmem 100 kn, sve to traje otprilike jedno 1h, dok prijateljima besplatno sve. Instalirat windowse i drivere je "lagano" ako je sa softverom i hardverom sve uredu.
Ja ispod 300kn za Winse uopće ne reagiram, sa svim sranjima podešenja razni software i sw po želji to ide do 500 kn.
Citiraj:
Mislim da bi 100 kuna/sat vremena bilo dovoljno kad se stavljaju windowsi i driveri te neki osnovni programi i ako je sve uredu tj.radi od prve. Za slaganje kompletnog računala hardver i softver mislim da bi jedno 150kn/sat bilo prihvatljivo, dok detekcija nekog kvara i razno zezanje sa kompom od ispitivanja svake komponente i testiranje ih i više treba uzet.
Pa mislim da je testove najlakše napravit, Hiren/PCCheck i sl alati automatski odrade testove, eventualno zamjeniš neki dio
Citiraj:
Mislim da svi očekuju jedno 50 kuna da im naplatiš, kao ono da imaš za sok ili kavu i teško ti je reč poslije posla veliku cifru, zabo bi svi trebali prije posla reči tarifu ili isprintaš cijenik i daš im ga pa nek vide unaprijed koliko bi to otprilike koštalo, a ako neprihvate reći da idu u neki servis pa nek vide dali če tamo proči jeftinije.
  1. Prvo cifra=znamenka, broj se sastoji od nekoliko znamenka/cifra
  2. Č nije Ć, pa pripazi
Što se tiče cjene, ja sve odmah uputim u svoj cjenik, naravno ako sam više radio poslova istoj osobi, nisam imao problema, više puta sam dolazio mogu onda izać u susret i korigirat cjene

Isto tako svatko tko radi kreira cjene sam, ja se ravnam po tome da sam jeftiniji od servisa, tako da sam miran.
Baja 001 je offline   Reply With Quote