View Single Post
Staro 21.12.2008., 23:38   #1
Speedbreaker
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Modanje okvira za montiranje hladnjaka

Ovak,
imam Scythe Katanu 2 i ne sviđa mi se način na koji se ona montira.Montira se onim *ebenim push-pinovima ko na stock Intel hladnjaku.Na samu bazu kulera se montira pločica sa ta četiri crna pina.kod tih pinova mi se ne sviđa što ih moram stisnut ko konj da bi se čuo onaj -klik-!tri uđu sasvim lagano, a četvrtog nemogu uopće dokraja stisnuti a ploča skoro dotakne kućište, a stoji na distancerima!dobro, da vas i sebe ne zamaram, došao sam na (fix)ideju.

ideja je ta da skinem push pinove sa tog malog okvira koji se montira na bazu i onda mi ostanu rupe na njemu.
kroz rupe u matičnoj stavim četiri šerafa tako da im glava bude ispod matične, naravno- stavio bi neku improviziranu gumenu pločicu da ne oguli ili zdrobi matičnu.Sa prednje strane matične bi zategnuo šaraf sa maticom, ispod matice normalna i improvizirana gumena pločica-da ne zdrobi ploču .

onda bi na te šerafe nataknuo kuler sa tim namontiranim okvirom i stavio neke matice i pločice na to i zategnuo.

jel bi to valjalo?jel netko to već radio sam?
crtano u paintu da vam pojasnim-slika tog okvira bez push pinova, sa i kak bi to izgledalo otprilike.
Speedbreaker je offline   Reply With Quote