Igrao sam wow na MSI S270 sa 1GB i integriranom grafičkom (ATI Radeon Xpress 200M, dvije klase sporija od te tvoje) i to na nativnoj rezoluciji (1280x800) bez štekanja. Sve ostalo bilo je na minimum, of course (prouči sve opcije - neke isključivanjem ubrzavaju, ali neke uključivanjem).
Dakle, moguće je. Prvo, bilo bi dobro staviti XP, a možda ti je u driverima nešto naštimano tipa AA, AF i sl. Wow je totalno nezahtjevna igra i garantiram ti da ćeš je moći zaigrati na tom lapu kako treba.
Možda je sa zadnjim patchevima dodana dx10 podrška, pa bi downgrade na xp bio dobar i u tom smislu (samo dx9), ali ne garantiram za to (zahtjeva više znanja o tome kako je implementirana dx10 podrška).
BTW, možeš i jeftinije proći sa igračim lapom:
ACER Aspire 5920G
Toshiba A200-23P Satellite
Ovaj potonji ima sličnu konfiguraciju kao moj iz siga, a ja igram wow na 1680x1050 (vanjski ekran) sa skoro svim efektima upaljenim i to pod Vistom 64-bit i ide full glatko bez apsolutno imalo zatrzavanja. Inače, probao sam i COD 4 (1280x800, svi detalji na full, jedino bez AA i AF), te UT3 (iste postavke) - sve ide glatko.
EDIT: a vidi tek ovaj:
Toshiba A210-16F Satellite
Za 5k kuna laptop na kojem se možeš sasvim pošteno igrati!!! Pa, gdje to ide ovaj svijet (ja sam svog platio 9k kuna prije nekoliko mjeseci).