View Single Post
Staro 24.06.2004., 15:22   #29
Ujoma
Premium

Ujoma's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Re: Hehe gotovo jeeeee

Citiraj:
Originally posted by Renesis
Ljudi moj i dosada sam bio na Žurkovu kupanjac, piće, žemske. Sada mali predah(evo još 15min ) i onda opet nazad, neki jači su tamo i ostači(nisu bili sposovni za vratiti se ) i onda sutra oko 7 doma ako budemo mogli beer:

Pozdrav svima.

P.S. Za tu Riječane. Busevi su KRCATI zato se treba gurat ko blesav. Pamet u vugla, na zadnjoj plaži je nonstop bilo šoranja. Skinjare i još neki. Oko biločega. A i oko Galeba ima sranja. A i oko bijelih stijena. Ma svugdje ima sranja. Bila je i rija.

E da. Tip sa skuterom sa brojem 100 ispred je good guy za sve i svih čuva. I nema tepretske šanse da ga neko nalema. Odma bi cijelo Žurkovo se diglo. Dakle, ako ima sranja njega zvat

Bokte kolko sam uspio napisat. :confused:
Bio sam i ja na žurkovu,na zadnjoj i izbio sam se ko svinja, inače ja sam ove godine maturant pa je meni završila 14.05. bili smo i tada na žurkovu, ali naravno išli smo i 18.06.

Što se tiče baseva, ove godine neznam kolika je bila gužva jer smo mi išli naravno sa autima.

Što se tiče mature danas nam je bila struka, to je smijeh, izvučeš pitanja, jedan profesor dođe do tebe, reče ti odgovore na pitanja
i onda ti opet njemu odgovorš. Sva sreča da nisam učio, inače u našoj školi baš nikad niko ne uči, svi došli na maturu, niko blage ništa nije imo.
MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610
WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100
Ujoma je offline   Reply With Quote