Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.12.2008., 21:24   #713
the_ghost
lar~
Moj komp

the_ghost's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor naram-sin Pregled postova
Isukrsta ti, ubit ces me svojim humorom... Vise gay tekst nisam u zivotu vidio. Kaj ti ne znas recenicu zavrsiti bez Smileya? I sprdnje? Znak (ne)sretnog djetinjstva? Zlostavljanje...?
Samo sprdam ekipu poput tebe koja se pravi da zna nesto a baca termine koje je nacula. [1]

Citiraj:
Koji se k.... nisi javio kada je covjek postao prvi put?! Pa mu fair & square prosuo bisere svog neogranicenog znanja...?! Sto sam ja napisao je cisti skup informacija koje sam od strucnjaka cuo kao njihov suradnik. Istinabog, nisam u tom drustvu vise od godine, sigurno je da su se stvari izmjesale. A mozda je i koji Black Diamond ispao ili imaju neku zamjensku opremu na POP-u, loshije kvalitete, I dont know...chew on that, SoB...
Zasto bi se javljao, lijepo su drugi rekli dovoljno dok ti nisi krenuo.
Evo opet, ja bih te stvarno zamolio da objasnis kako Black Diamond (to je metro switch za one koji se pitaju o cem covjek baljezga) ima veze s echom na Iskon Duu. (!!!!!) Zamjensku opremu za sto to? Sve si smjesniji...

Citiraj:
Druga stvar, Telia je (bila?) upstream provider T-Comu, i u slucajevima kada je Iskonu svojevremeno padao Level3 link, a T-Com preuzimao sav promet (HSRP, valjda), na tracert se lako vidjela ruta koju sam naveo. Na to sam mislio.
T-com ima 5-6 upstream providera, Iskon nije na Levelu3 vec duze vrijeme nego ima svoj link do Telije. Nije HSRP nego je BGP. Vidi gore [1]

Citiraj:
Zbog takvih kao ti, te bahatosti i prepotencije, ova drzava i jest u q....
the_ghost je offline   Reply With Quote