Tema: Iskon
View Single Post
Staro 20.12.2008., 21:15   #712
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor the_ghost
Citiraj:
(nije vrijedno qutoanja)
Isukrsta ti, ubit ces me svojim humorom... Vise gay tekst nisam u zivotu vidio. Kaj ti ne znas recenicu zavrsiti bez Smileya? I sprdnje? Znak (ne)sretnog djetinjstva? Zlostavljanje...?

Koji se k.... nisi javio kada je covjek postao prvi put?! Pa mu fair & square prosuo bisere svog neogranicenog znanja...?! Sto sam ja napisao je cisti skup informacija koje sam od strucnjaka cuo kao njihov suradnik. Istinabog, nisam u tom drustvu vec vise od godine, sigurno je da su se stvari izmjesale. A mozda je i koji Black Diamond ispao ili imaju neku zamjensku opremu na POP-u, loshije kvalitete, I dont know...chew on that, SoB...

Druga stvar, Telia je (bila?) upstream provider T-Comu, i u slucajevima kada je Iskonu svojevremeno padao Level3 link, a T-Com preuzimao sav promet (HSRP, valjda), na tracert se lako vidjela ruta koju sam naveo. Na to sam mislio.

A sto se preslusavanja tice... Jos dugo u buducnosti ce danasnji majstori na terenu imati problema sa raspetljavanjem parica, uklanjanjem neocekivanih/neucrtanih PCM-ova i tako dalje...a za sto su majstori iz proslosti krivi, jer im je ekskluziva poznavanja stanja na terenu bila pregovaracka karta za zadrzavanje posla... ukratko, preslusavanje je vrlo cest problem, palo mi na pamet...

Uglavnom, sorry mod, admin, sorry svima na flejmanju, ja sam pokusao nesto reci, a ova bagra je neodgojena i nekulturna i voli se praviti all high and mighty samo da spusti nekome. Kad vec nesto kao znas, pomozi ljudima, sadist informacijski...

Zbog takvih kao ti, te bahatosti i prepotencije, ova drzava i jest u q....

naram-sin je offline   Reply With Quote