View Single Post
Staro 20.12.2008., 19:52   #30
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Znas da u zadnje vrjeme pogotovo na grafama gledaju sarafe na cooleru, i vjerovao ili ne gotovo je nemoguce zasarafiti cooler bez vidljivih tragova na sarafima + di nac istu pastu koja je bila gore......uglavnom ako zele/znaju mogu oni tebe shebat s garancijom.
Ma dobro, ja sam "osiguran" na taj način što nabavljam 99% stvari iz diTech-a, a stvarno su pošteni, jer njihov hardware kupuju uglavnom power useri, i ako nema mehaničkih greški, priznaju garanciju... Ako zdrobiš jezgru, normalno da ne priznaju... :P

Eh da, već sam pisao o nalijepnicima i tome, ne želim se ponavljati, ali napominjem, KORISTITI KVALITETAN SET BITOVA; i nema NIKAKVIH oštećenja na vijcima, tako da nema beda!

I da, nema potrebe da se stegne kao kotač, jer bitno je da lagano drži...
Teorija pokakuje da je dovoljno jako, ako sa 2 prsta lagano stegneš, i i dok stežeš da ti prsti proklize preko dovijača, tada je dovoljno stegnuto..

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Da a teorija o danima u mjesecu i mjesečevim mjenama stoji

Ta dva napajanja dolaze iz različitih tvornica (Seasonic i CWT) i stoga nisu ista
Ma to mi je jasno, al opet rade po konstrukciji jedne tvrtke, i nebi se trebalo odstupati od standrarda...
AL to je uvjek zaobilaženo...
Valg je offline   Reply With Quote