@webstartm
eto, meni je djedica mraz dosao par dana ranije, i obradovao me sa jednim T200 iz vemila

. uzeo ga u cetvrtak u sisackom vemilu, i zasada sam zadovoljan s obzirom da je to LCD. shvatite covjeka koji prakticki 10 godina bleji u crt-e, pa prede na LCD.......sokiras me majke mi je bilo prvih dva sata........
uglavnom, osobno sam dobio tocno ovaj: M-TW20H0CLA-1003.1. kakvo je stanje van siska sto se tice panela pojma nemam, moj je L i nesto losiji od bas samsungovog, ali meni cist u redu. slika prvi dan mi je bila onak, polubljak, presvijetla, previse bijele i sive posvuda, ono sto je crno onak - nije, i tako.
ali evo danas tri dana nakon kupovine mi je cist ok, nekako se naviknes valjda da je takva slika i prihvatis ju bez da si skuzio uopce. jos nisam namjestio boje kako treba (bacio ga na mod "Sport"), i zasada mi je ok.
sto se tice dizajna - to je druga prica. jako jako lijep monitor, moram reci kako sam birao izmedu T200 i 2032BW i zbog ipak minimalno jednako dobrog panela kod T200, ali ljepseg izgleda - izbor je pao na T200. i zasada sam zadovoljan, pogotovo jer mi je 22" presiroko (problem sa stolom), a ovak se uklopio ko saliven.
sto se tice igara, nemam nikakvih zamjerki apsolutno. sve sljaka 5/5, cak da ovdje ubacim kako 4670 sa ostatkom kompa na def tera cod4/5, grid i folaut3 bez beda u nativnoj rezi. tj, +40fpsa, meni dovoljno.
i da, ja sam mogao vidjeti u sisackom vemilu sve izlozbene monitore u radu, istina samo preko xp-a, ali barem vidim kakve su boje. tako da ono, na to najvise obrati pozornost ako mozes, ovaj ima malo zivlje boje od 2032, barem sam stekao takav dojam. ako imaju kakav film ili tak nesto neka ti puste, ako ne - hebiga

.
a kako doci do menija za procitati koji je panel (mislim da sljaka na svim samsung-ima):
contrast i brightness na nulu;
sourcebutton drzati stisnutim kojih 5-10 sekundi;
to je to, trebao bi se pojaviti prozorcic u kojem pise panel i ostatak informacija.
on/off button za ubijanje prozora.
kod mene izbaci kako sam vec gore naveo: M-TW20H0
CLA-1003.1, a trebas gledati ovo zaboldano, ta tri slova. odnosno, samo srednje, jer ono oznacava panel. slovo A oznacava panel od samsunga, L je nesto losiji ali jos uvijek jako dobar, dok su D i I paneli losiji od L. eto, da znas ako se odlucis na samsunga

.