View Single Post
Staro 19.12.2008., 22:52   #1
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Home made tech station

Nadam se da se nitko nece naci uvrijeđen jer sam nazvao ovo 'tech station', autorska prava i tak to, meni je to ionako vise 'postolje'.

Ugl, gledam ih vec duze vrijeme po netu, zanimjliv koncept svakako, eno i Antec se bacio u te vode, pa rekoh ajde da utrosim malo slobodnog vremena i probam nesto sklepati. Nisam htio prekopirati totalno nacin izrade, ali sam se vodio po HSPC-ovom Tech Stationu. Evo ideja:

Materijal zbilja nije bilo tesko pronaci, ploca debljine 8mm i jedna stara skolska stolica (koja je do nedavno sluzila za potrebe krecenja, zbukanja i tih stvari )

Nakom odmjeravanja, rezanja i poduzeg struganja trebalo je samo probusiti rupe za vijke na nogama i napraviti mjesta na plocama za uglaviti ih, i pocetni materijal je gotov:

Busenje rupa na nosacima:

Prvo sastavljanje je, na moje cuđenje s obzirom na kolicinu slampavosti u poslu, islo sasvim glatko. Imalo se nekog starog hardvera pa sam mogao i otprilike posloziti komponente...

Kasnije sam tek odlucio dodati i nosace za romove, nakon jos rezanja i ponovnog sklapanja izgledalo je ovako:

Rezanje preckice za grafu:

I nakon jos malo brusenja i obrade

Na svu srecu gumice za noge su jos uvijek bile u prilicno dobrom stanju, samo ih je bilo potrebno malo obraditi

Zadnje izmijenjeno od: bluefluid. 20.12.2008. u 00:47.
bluefluid je offline   Reply With Quote