View Single Post
Staro 19.12.2008., 17:22   #350
glama
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor kkljajic Pregled postova
da bio i ja...imaju ih, ali velim za ovu BFG sa 10 (beznacajnih) godina garancije

EDIT: pokupih danas zadnju BFG-icu...

1.stvar...kutija razorena.
2. najlon je rucno zatezan na kutiju(nesto tipa vrucim nozem) i vidi se a je plastika topljena. ona naljepnica koja bude na plasticnoj foliji unutar kutije je razderana sva, ali kao priljepljena natrag .
3. grafa izgleda netaknuto, ali su se ocrtavali otisci na njoj(vidljivo prebrisavani)
4. kad sam izlazio iz HG spota lik koji je bio na pultu, koji mi je i dao tu grafu me je jako sumnjivo gledao kada sma izlazio van, cak je bio kod vrata...
5. ugl. imam jako cudan osjecaj u vezi ovoga svega, ali nadam se da je sve u redu, a i kaj ak su ju malo zavrtili na kakvom Kvadu.

Zanimljivo je to sve, pa cu poslikad kad dodjem doma. tak toliko da se vidi...

Isti slučaj i kod mene kad sam prije 20-ak dana uzeo Asusicu 8800 GTS 512 platio je 260 KM (malo jače od 1000 Kn) kutija poderana oni preklopnici na kutiji, unutra došao sav bandle, vraćica u kojoj se nalazi grafička također otvorena naljepnica pokidana ali karica čista netaknuta ali to mi je bilo najbitnije i kad sam zamjenio 8600 Gt 512 sve je radilo kako treba
glama je offline   Reply With Quote