19.12.2008., 14:23
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor McG
Čemu si onda složil taj post ako ti je ta akceleracija sranje? Inače ta 8800GTS ima VPU1 tak da taman da si i složil akceleraciju, ne bi imal neke pretjerane koristi od nje, kad je VPU1 najgori mogući dekoder na tržištu. Ova 8400GS ti ima bolji VPU koji je u rangu s HD serijom, pa si mogel složiti na toj kartici. To da je akceleracija sranje ti ne stoji ni u kojem pogledu, pogotovo ako na procesor svališ malo žešće HD materijale, pa se možeš slikat kad zauzeće ode u nebesa. Nit moreš kaj drugo delat na kompu, nit ima smisla da se CPU na bog-te-pitaj kolko GHz muči s najobičnijom radnjom poput reprodukcije video sadržaja. Da je ta akceleracija takvo sranje kakvim ju ti smatraš, ne bi ju ni smislili u prvom redu, niti bi s vremenom sva sila vodećih proizvođača išla s implementacijom i poboljšanjem akceleracije. Pusti si na HTPCu (Work/Mac koji ti je već za tu namjenu) neki full-HD ala Transformers ili Dark Knight, pa složi da ti to ide na TV, a ti za to vreme surfaj, igraj igre ili kaj drugo. Baš i ne bude išlo tako lako, kad bude procesor na 100 muka, a radni takt i sofverska rasterećenja mu ništ previše ne budu olakšavala posel.
|
Na Macu trenutno niti nemogu, jer samo imam VLC 0.9.8
Što se tiče drugog kompa tamo je akceleracija namještena na 8400, tako da tamo vrtim. Što se tiče filmova imam samo par naslova 1080, sve drugo mi je 720p pa zasada nemam problema
Što se tiče "sranja" malo je prejako za moj post, ali nisam uvidio već koristi (opet zasada) 
|
|
|