Citiraj:
Autor Razer
Dimastechov table dođe oko 700kn, da ne pričam koliko je kvalitetnije i praktičnije izrađen od ovog. A ako je tebi sexy ova nakupina plastike, to je druga priča.
Je, odlično za dnevni boravak
Barem upola manje, kako je i gore imenjak rekao.
P.S. nije mi jasno zašto se ti uvijek nađeš biti dežuran za braniti sve nenormalno što se testira u labu? NHF, naravno 
|
Dimatechovi stolovi su koliko vidim 70€ + PDV + carina(? ne znam da li se placa) + cijena dostave u HR. Izgledaju kao industrijske komponente, nešto na čemu bi se pilile cijevi. Meni to iskreno ne smeta, ali nekome će smetati. Objektivno Dimatechov stol izgleda kao industijska komponenta, a Skeleton kao nekakva overclockerska điđa.
Za 600-injak kn može se dobiti Chieftec GX-01, Chieftec Aegis, veći Chieftec Mesh ili recimo Coolermaster 690. Dakle nekakva kućišta srednje klase. Skeleton nije namijenjen korisnicima koji kupuju srednju klasu, pa stoga niti ne košta kao kućište srednje klase.
Kaj se tiče moje "obrane" hardvera, ja samo iznosim svoje mišljenje. Obzirom da se profesionalno bavim recenzijama računalnog hardvera, to mi dođe kao profesionalna deformacija.