uf,evo kupio i ja navedeni laptop pred jedno tjedan dana i za sad sam jako zadovoljan

dosta je lagan za prenosit,djeluje dovoljno robusno, baterija mu dugo traje i sve je super

jedino sto mi je za sad minus je nedostatak s-video izaza(nemogu ga spojit s tv-om da gledam filmove

), ekran nije bas nesto,barem za gledanje filmova(dosta smeta sto crna nije crna) mada je to vjerojatno i do mene jer na desktop kompu jos uvjek imam crt monitor, te nema onaj standardni pcmcia card slot(nego samo onaj neki tanji express bus nesto) pa mi u njega nejde mamina t-mobile mobilni internet kartica

, te ne znam kako se koristi onaj 4 in 1 card reader(ima samo jednu veliku rupu i pretpostavljam da u nju ide samo cf il tak neka velika kartica a za ostale bi trebo imat neki adapter ili??)
PS. ako netko mozda slucajno zna kako iskljuciti onu poruku koja svaki put iskoci nakon sto ukljucim/iskljucim wireless na onom kliznom switchu, malo je iritantna, mislim znam da sam iskljucio/ukljucio wireless, to sam i htio napravit a jos i vidim da se pale/gase lampice ispod ekrana one pa mi netreba jos i ta poruku iskakat!