View Single Post
Staro 18.12.2008., 14:36   #1292
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor technix Pregled postova
hm.. priključilo me nakon mjesec i nešto dana od podnošenja zahtijeva, no dobro...
aktivirao sam danas onaj besplatni sat "optimablast", međutim brzina se uopće nije promijenila. (paket 1024/256 kbps)
Evo šta kaže bwm:

Vaša trenutna brzina prijenosa podataka iznosi:382.90kb/s

Ping xx.xxx.xxx.xxx je vratio sljedeće rezultate:
<table style="border-collapse: collapse;" id="AutoNumber1" border="0" bordercolor="#111111" cellpadding="5" cellspacing="5" width="200"> <tbody><tr> <td align="left" width="100">Poslano:</td> <td align="right">4 </td> </tr> <tr> <td align="left" width="100">Primljeno: </td> <td align="right">0 </td> </tr> <tr> <td align="left" width="100">Izgubljeno:</td> <td align="right">100%</td></tr></tbody></table>Upozorenje! Moguće je da je ICMP promet na vašoj mreži onemogućen!

Zvao sam SZK, no oni ne znaju o čemu se radi... Ima li tko kakav prijedlog?

Reci ima neka probaju sa nekim drugim profilom propusnosti parice ako vec nisu...

Citiraj:
Autor deToNaTor Pregled postova
Bok svima,

na optimi sam već ima 6mj. od kako sad dobija internet nikako da imam stalnu vezu 2-3 sata.....svako 10-15min pukne barem jedanom....
modem koji koristim je edimax ar-7084a sa zadnjim firmware-om...posudija sam od susjeda huawei mt-880 i mogu reć da mi se brže učitavaju stranice od mog modema, a i manje puca veza, ali i dalje puca.

zvao sa SZK par puta i oni su nešto navodno radili putem interneta i kazali mi sad bi trebalo bit ok....kad ono opet isto

neznam šta mi je činit....počima me stvarno živcirat...
Takoder kao i gore vjerojatno su ti podesavali propusnost parice koja je jos uvijek prevelika, zovi ponovo i mijenjajte profile dok ne nadete odgovarajuci...
marko_1 je offline   Reply With Quote